Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

KEF LSX luidspreker

€ 1.199,00

Merk: KEF Kleur: Wit

DRAADLOOS STEREO SPEAKER SYSTEEM

De KEF LSX is een compact draadloos muzieksysteem met twee luidsprekers en met alle gemak en connectiviteit van de draadloze wereld, met de emotie en details van echte hoge resolutie stereo. De LSX is volledig draadloos, zowel vanaf de bron als tussen de luidsprekers, de luidsprekers hebben dus alleen een voeding kabel.

 

De LSX vult de serie aan van de bekroonde LS50 Wireless en deelt een groot deel van de allernieuwste akoestische engineering die dat product zo beroemd heeft gemaakt. Het bevat vanzelfsprekend een versie van KEF’s Uni-Q driver, een innovatie die het stereobeeld radicaal verbetert en dit in een veel breder luistergebied doet. Dit in combinatie met met de geavanceerde Music Integrity Engine ™ van KEF: een selectie van opmaat gemaakte algoritmen voor digitale signaalverwerking die zorgen voor nauwkeurige tijdafstemming en fasecoherentie. Het resultaat is, hoewel LSX compact is vormgegeven, een weergave die grootser is dan haar omvang doet vermoeden.

 

De KEF LSX biedt connectiviteit met APPLE MUSIC (via AirPlay 2, januari 2019) en TIDAL en heeft via DLNA ook toegang tot muziek die is opgeslagen op een netwerk-server of pc. Het beschikt ook over Bluetooth 4.2-connectiviteit.

 

Zijn connectiviteit maakt LSX perfect voor muziek en tv, waarvoor het zowel TOSLINK optische als

aux-ingangen heeft. De LSX kan binnen enkele minuten perfect worden ingesteld met behulp van de Control-app van KEF, die ook feature- en firmware updates beheert via eenvoudige over-the-air downloads.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Soort
draadloos stereo paar
Vermogen
2 x 30W + 2 x 70W Class D amplifiers
Voeding
230


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: