Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


Sony KD 55AF8DBA OLED FLAT UHD

€ 0,00

Merk: Sony

Sony 2018 oled model

Beelden komen tot leven met diep zwart en natuurlijke kleuren. De ruim 8 miljoen zelfverlichtende pixels worden apart gereguleerd door de X1™ Extreme-processor. De 4K OLED-tv van Sony creëert een verfijnd, ongeëvenaard contrast.

De 4K HDR Processor X1™ Extreme biedt een uitzonderlijk gedetailleerde weergave dankzij de krachtige realtime beeldverwerking. De beelden worden opgeschaald naar een kwaliteit die 4K HDR benadert. Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display maakt gebruik van een breder palet en geeft elke schakering en tint natuurgetrouw weer. In tegenstelling tot bij de meeste tv-speakers, komt het geluid van het volledige scherm, waardoor u kunt opgaan in nieuwe entertainmentervaringen.

Het beeld en geluid zijn perfect in balans. Ontdek nieuwe werelden met uw stem Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze 4K Android TV™ krijgt u razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: