Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

Cambridge Audio CP2 Phono versterker

€ 229,00

Merk: Cambridge Audio Kleur: Zilver

PHONO EINDVERSTERKER voor MM en MC

De CP2 is de perfecte oplossing voor degene die op zoek is naar een krachtige en veelzijdig inzetbare phonotrap. Deze voorversterker is zo ontworpen dat hij met zowel een MM als een MC element om kan gaan, bij sommige voorversterkers gaan MM en MC dat over hetzelfde kanaal waardoor je de potentie van je MC element uiteindelijk niet maximaal kunt benutten. Het signaal dat MC elementen produceren is namelijk veel delicater en gevoeliger voor verstoringen dan bij een MM element, een speciaal hiervoor ontwikkelt kanaal is dus eigenlijk een must.

De Cambridge Audio CP2 maakt dan ook gebruik van aparte kanalen voor de verschillende typen elementen, hierdoor weet je zeker de je de volledige potentie van jouw set-up kunt benutten.

Daarnaast beschikt de CP2 over een subsonic filter die je naar keuze in of uit kunt schakelen. Dit filter verwijdert niet-hoorbare lage achtergrondtonen uit het signaal die mogelijk je subwoofers kunnen beschadigen.

Natuurlijk wordt bij de Cambridge Audio CP2 ook gebruik gemaakt van een behuizing en ophanging voor de internals die omgevingsinvloeden zo veel mogelijk dempt om op deze wijze de mogelijke verstoringen uit de omgeving maximaal te elimineren. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid geboden middels een draaiknop aan de achterkant om een eventuele onbalans in het signaal dat van het element afkomstig is te corrigeren om zo voor een geluidsweergave te kunnen zorgen die volledig klopt en geen last heeft van verschillen in het geluidsniveau tussen het linker- en rechterkanaal.VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: