Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

GATO Gato CDD-1 CD

€ 7.250,00

Merk: GATO Kleur: div

GATO CD SPELER

De Gato Audio CDD-1 CD speler en DAC is een hele bijzonder machine. Uiteraard in dezelfde vorm gegoten als de versterkers om een zeer fraai passend geheel te krijgen. Het oog wil tenslotte ook wat.

De CD speler is 30 jaar na introductie letterlijk nog niet weg te schrijven, ondanks de streaming mogelijkheden vandaag de dag. Ook binnen het streaming traject geldt dat de bron optimaal moet zijn en dat er veel hiaten in het spel kunnen treden die de uiteindelijke weergave negatief beinvloeden. Een goede CD speler is nog niet zomaar verslagen, in tegendeel..... Gato Audio heeft voldoende zeer vernieuwende technieken toegepast om tot een meer dan geslaagd concept te komen.

 

De CDD-1 heeft dus een heel bijzonder en solide chassis als basis, net als de versterkers. Form follows function. Een zeer uitgewogen Digitaal naar Analoog Converter is ontwikkeld om elke weergave op te waarderen naar 24 bit/192 kHz, met digitale inputs middels USB en 75 Ohm Coaxiale aansluiting, welke muzikaal uitstijgt boven bijna welke CD speler dan ook. Deze DAC kan dus ook gebruikt worden voor uw streamer en muziek dienst! Twee vliegen in 1 klap dus. Het CD - transport is het zeer gewaardeerde Philips CDPro2 mechanisme, zeer betrouwbaar en maakt van deze bovenlader een uniek product. De CDD-1 heeft een 100 Ohm RCA uitgang en een 200 Ohm Gebalanceerde uitgang (XLR).


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Weergave van
CD
Uitgangen
1 pair gold-plated XLR Neutrik en RCA
Digitaal in
1 pc. gold-plated RCA and 1 pc. USB type B
Signaal-ruis verhouding
120 dB
Frequentierespons
20 Hz – 20 kHz ± 0.2 dB
Afmetingen (b*h*d)
325 x 110 x 375 mm
Garantie
2 jaar


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: