Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

GATO PDR 3s VOORVERSTERKER

€ 2.990,00

Merk: GATO Kleur: div

DA converter voorversterker.

De PRD-3S is een essentieel onderdeel van het Gato Audio Reference System, de perfecte partner voor de PWR-222 Mono Block Eindversterkers.

De analoge input-trap, daar begint alles. Het verbindt niet alleen extrerne inputs en de interne D/A Converter met de outputtrap, het past zich aan aan impedanties, regelt niveaus en schakelt signalen. Een super intelligente omarming van delicate analoge signalen is belangrijk voor de totale prestatie van de voorversterker. Bij Gato hebben ze veel ervaring met het afstemmen ofwel voicing van analoge versterkers (waaronder de vermaarde AMP-150). Ze hebben de input-trap zo getuned dat deze, zonder de originele signalen werkelijk te veranderen, een hele natuurlijke en life-like weergave mogelijk maakt.


De PRD-3S is dus een hele knappe voorversterker, maar heeft heeft tegelijk ook een D/A Converter en Bluetooth ontvanger ingebouwd. De Bluetooth is meer voor het gemak van een snelle verbinding en de kwaliteit is eigenlijk best heel goed. De D/A Converter daarentegen is belangrijker. Die draagt er zorg voor dat alle digitale signalen via een eigen toegewezen voeding, alle signalen upsampled naar 24 bit/192 kHz voor een high end, detailrijke en muzikale beleving. De PRD-3S laat zich super makkelijk bedienen en is heel intuitief. In stand-by schakelbaar met de PWR-222 bijvoorbeeld. Met 1 knop alles uit. En weer aan. Ook een set up in een home cinema systeem behoort tot de mogelijkheden om met de hoofdluisprekers toch te genieten van de Gato weergave. 

 

leverbaar in wit, zwart, hout afwerking


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Soort
stereo voorversterker
Garantie
2 jaar
Gewicht
7 Kg
Signaal-ruisverhouding
> 110 dB
Frequentierespons
20 Hz-100 kHz - 0.5 dB
Uitgangen
2 pairs gold plated XLR Neutrik, 1 pair of gold plated RCA Stereo
Totale harmonische vervorming
< 0,001% pre out
Afmetingen
325 x 105 x 420 mm
USB
24bit/192kHz
Optisch digitaal in/uit
24bit/96kHz
RCA analoog in/uit
2 pairs of gold plated RCA Stereo
Bluetooth
aptX Bluetooth 4.0 receiver
Coax digitaal in/uit
24bit/192kHz
XLR analoog in/uit
1 pair gold plated XLR Neutrik
D/A converter
Burr-Brown PCM1794 D/A converter


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: