Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

QUESTYLE CMA-800R GOLDEN HO0FDTELEFOON VERSTERKER

€ 2.999,00

Merk: QUESTYLE Kleur: Goud

Questyle Hoogwaardige Hoofdtelefoon versterker

Questyle CMA800R

De CMA800R is een gebalanceerde hoofdtelefoonversterker. De versterker werkt volgens het current mode-principe. De extreem lage vervorming en uitstekende signaal/ruis-verhouding bieden een ongekend open blik op uw muziek. Timing, transients en micro detaillering blijven behouden en verdwijnen niet onder de ruisvloer!

Naast de twee stereo jack uitgangen beschikt de CMA800R over een gebalanceerde 3-pin XLR uitgang. Ook voor de zwaarste belastingen levert deze versterker voldoende vermogen.

Dual-Mono set-up

Als u twee CMA800R eindversterkers combineert met een CMA800P voorversterker, heeft u een zeer hoogwaardig systeem dat de beste hoofdtelefoons ter wereld tot volle bloei laat komen. Daarom koos Stax voor Questyle om tijdens de High-End beurs in München de Stax SR-009 te demonsteren, een van de hoogst aangeschreven hoofdtelefoons ter wereld.

CMA800R Golden met Rogers keramische printplaten

Elke CMA800R maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande onderdelen: speciaal ontwikkelde voedingen van Plitron, Wima en Nichicon capacitors, en Schottky rectifiers. In de Golden-versie worden Rogers keramische printplaten toegepast. Deze zijn gekozen om hun extreem lage permittiviteit en diëlektrisch verlies. De permittiviteit (diëlektrische constante) is stabiel in een breed frequentiebereik tot 10GHz wat leidt tot een ultralaag signaalverlies en een nog betere muziekbeleving.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

RCA analoog in/uit
1/1
XLR analoog in/uit
1/0 + full input


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: