Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


LG OLED 65W7V WALL PAPER

€ 0,00

Merk: LG

WALL PAPER OLED

Perfect Design

De LG wall paper OLED TV is zoals de naam zegt dun! met 2,3 mm is hij zo plat aan de muur bevestigd dat het zelfs geen spoor van een schaduw achterlaat.

 

De LG SIGNATURE OLED TV W past naadloos aan je muur en hangt dmv 3 magneten strak. Omdat de OLED zo dun is zit er standaard een Dolby Atmos soundbar bij die de waarde van hoogwaardige audio hoog in het vaandel heeft. Met up-firing speakers voor betere verspreiding van en zuiver geluid in hoge en lage tonen.

De Perfecte Dolby Ervaring

 

LG OLED TV is met zijn ondersteuning van zowel Dolby Vision™ als Dolby Atmos® de eerste tv in zijn soort. Beleef een geweldige bioscoopervaring met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit binnen het comfort van je eigen huis.

LG OLED TV ondersteunt hoogwaardige HDR-content via Dolby Vision™ en is ook compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De 'Active HDR'-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène, zodat je een levensechte kijkbeleving ervaart. Perfecte kleuren worden alleen zichtbaar in perfect zwart. Ervaar de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van de zelfoplichtende pixels van LG OLED-TV.


webOS 3.5, éénvoudig en leuk


Met de 'Magic Remote' en de unieke, verbeterde webOS 3.5-startbalk duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire providers.


De beste van de beste tijdens CES 2017

 

Met meer dan 40 onderscheidingen, het grootste aantal in de categorie voor tv's. Voor zijn verbazingwekkende design en ongelooflijke prestaties wist de LG SIGNATURE OLED TV W zich in de schijnwerpers te plaatsen.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: