Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

QUESTYLE CMA-800P GOLDEN HO0FDTELEFOON VERSTERKER

€ 3.499,00

Merk: QUESTYLE Kleur: Goud

Questyle Hoogwaardige Hoofdtelefoon versterker/voorversterker

Questyle CMA800P

De CMA800P is een gebalanceerde voorversterker volgens het ‘Current Mode Amplification’ principe die volledig in klasse A opereert. De extreem lage vervorming en uitstekende signaal/ruis-verhouding bieden een ongekend open blik op uw muziek. De voorversterker beschikt over single-ended en gebalanceerde outputs. Naast gebruik in combinatie met een hoofdtelefoon, komt de CMA800P ook in een gewoon hifi-systeem volledig tot zijn recht!

Dual-Mono set-up

Als u de CMA800P combineert met twee CMA800R eindversterkers, heeft u een zeer hoogwaardig systeem dat de beste hoofdtelefoons ter wereld tot volle bloei laat komen. Daarom koos Stax voor Questyle om tijdens de High-End beurs in München de Stax SR-009 te demonsteren, een van de hoogst aangeschreven hoofdtelefoons ter wereld.

CMA800P Golden met Rogers keramische printplaten

Elke CMA800P maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande onderdelen: speciaal ontwikkelde voedingen van Plitron, Wima en Nichicon capacitors, en Schottky rectifiers. De potmeter is afkomstig van Alps. In de Golden-versie worden Rogers keramische printplaten toegepast. Deze zijn gekozen om hun extreem lage permittiviteit en diëlektrisch verlies. De permittiviteit (diëlektrische constante) is stabiel in een breed frequentiebereik tot 10GHz wat leidt tot een ultralaag signaalverlies en een nog betere muziekbeleving.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Optisch digitaal in/uit
0/0
RCA analoog in/uit
1/1
Afmetingen
330x300x55 mm
XLR analoog in/uit
1/1
D/A converter
nee


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: