Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

KEF LS 50 wireless draadloze speaker

€ 2.299,00

Merk: KEF Kleur: Wit

HOOGWAARDIG DRAADLOOS SPEAKERSYSTEEM.

KEF LS50 Wireless

De LS50 Wireless van KEF is een compleet, draadloos en actief muzieksysteem. Het bijzondere aan deze luidspreker is dat hij niet alleen een heldere en gedetailleerde geluidsweergave levert, maar ook een multidimensionale soundstage ervaring. Met de LS50 Wireless heeft KEF een luidspreker ontwikkeld waardoor iedereen van een hoogwaardige geluid kan genieten. Daarnaast is de LS50 Wireless zowel geschikt voor de echte audiofiel als de nieuwe generatie luisteraars. De luidspreker bestaat uit een muzieksysteem welke geschikt is voor het digitale tijdperk, omdat hij omgevormd is tot een volledig actief, digitaal studio-monitoringssysteem voor thuis. Daardoor ontstaat er in de huiskamer de ervaring van een professionele studio monitor en het echte Hifi geluid. En ook aan de echte audio liefhebbers is gedacht door eindversterking en signaalverwerking toe te voegen met de kwaliteit die zij gewend zijn. Verder beschikt de LS50 Wireless over uitgebreide aansluitmogelijkheden (Wifi en Bluetooth 4.0 aptX, USB, optisch (toslink) en RCA analoog). De prijs is per set.


Compacte behuizing

Het uitstekende geluid dat de LS50 Wireless produceert komt allemaal uit een relatief kleine behuizing van de luidspreker. Het compacte formaat bestaat uit een vakkundig akoestisch ontwerp en de allernieuwste technologie. Dit ontwerp omvat onder meer een solide behuizing met FEA-design, een Uni-Q-driver, tussenlaag demping, een nauwkeurig ontworpen kast en een flexibele poort. Dankzij de behuizing worden trillingen, resonantie en kleuring van het geluid volledig geëlimineerd.


Uni-Q-technologie


Met deze speciale technologie van KEF is elke plek in de ruimte, of het bijvoorbeeld de woonkamer of keuken is, een zogeheten ‘sweet spot’. Hierdoor geniet u overal in de ruimte van een driedimensionale weergave. Dankzij deze techniek wordt de tweeter in het akoestische hart van bass/middentonen unit geplaatst en reproduceert de LS50 Wireless een gedetailleerd en nauwkeurig driedimensionaal beeld. De LS50 Wireless luidsprekers zijn bovendien eenvoudig aan te sluiten op het stopcontact, om ze vervolgens te koppelen aan een geluidsbron naar keuze. Een kwestie van plug-and-play. En mocht u de geluidsweergave willen aanpassen, dan kan dat met een speciale equalizer waarmee u de luidsprekers naar wens kunt positioneren. Gebruik hier dan het besturingspaneel of de afstandsbediening voor. Met een speciale iOs of Andriod app kan het geluid optimaal worden aangepast aan de specifieke eigenschappen van een ruimte. De Uni-Q-technologie zorgt dan voor een gelijkmatige verspreiding van het geluid, ongeacht de plaatsing van de luidsprekers.


Harmonisch design


Tot slot is het uiterlijk van de LS50 Wireless ook niet onbelangrijk. De luidspreker heeft een modern en strak ontwerp en past dankzij meerdere kleurencombinaties in ieder interieur. De LS50 Wireless is verkrijgbaar in een grijs/rood, zwart/blauw en wit/koper combinatie.


Tijdcorrectie


Waar het voorheen niet of nauwelijks mogelijk was om een geluid te creëren waarbij de hoge en lage frequenties tegelijkertijd de oren bereikten, kan dit wel met de LS50 Wireless. Een nauwkeurig geluid was alleen in een kleine ‘sweet spot’ te realiseren. Maar dankzij de geavanceerde tijdcorrectie van de LS50 Wireless kan er in verschillende ruimtes een nauwkeurig geluidsbeeld geproduceerd worden. Dit is met geen enkele andere actieve luidspreker mogelijk.


Systeemconfiguratie voor audiofielen


De luidspreker is verder voorzien van een groot aantal ingebouwde componenten. Een hoogwaardige geluidstechniek zorgt voor een end-to-end 192kHz/24-bit digitale signaalverwerking met hoge resolutie. Dit betekent dat, vanaf de bron tot aan de versterkers, het signaal op die manier in hoge resolutie volledig digitaal wordt verwerkt.


Uitgebreide aansluitmogelijkheden


Met de verschillende aansluitmogelijkheden van de LS50 Wireless kunt u een groot aantal verschillende apparaten aansluiten, zoals 2.4GHz/5GHz Dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.0 met deaptX codec, Asynchrone USB Type B, TOSLINK Optical en RCA Analoog. U kunt tot maximaal 12 verschillende bronnen aansluiten waarvan maximaal acht Bluetooth-apparaten, en eenvoudig overschakelen tussen de verschillende signalen.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Tweeter
25mm (1in.) vented aluminium dome
Internet radio
NEE
Soort
WIFI/BLUETOOTH
Garantie
5 JAAR WOOFER, 2 JAAR VERSTERKER
Frequency
45Hz – 28kHz
Afmetingen
300 x 200 x 308mm
Vermogen
LF: 200W HF: 30W
Woofer
130mm (5.25in.) magnesium/aluminium alloy
Voeding
230


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: