Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

ARCAM P 49 eindversterker

€ 4.499,00

Merk: Arcam Kleur: Zwart

Stereo Eindversterker van Arcam P-49

Arcam's P49 eindversterker staat symbool voor Arcam's audio engineering technieken. Alles is uit de kast gehaald om een eindversterker te kunnen leveren die een niewe standaard zal vormen en een nieuwe klasse geluidskwaliteit neer zal zetten voor de beste reproductie van uw favoriete muziek. Voortbordurend op de vele jaren ervaring, is de P49 opgebouwd uit de beste componenten om een product te kunnen garanderen die u nog vele jaren van een lach zal voorzien, met optimaal muzikaal plezier en een betrouwbare service.

 

Uitgerust met een klasse G versterker, toroidal based stroom toevoer, akoestische demping in de behuizing, parallelle transistor output stages en exceptionele lage level van distortion en ruis is de P49 in staat om muziek met autoriteit en detail weer te geven. Met een gerust hart luisteren naar muziek. De P49 is ontwikkeld om de concurrentie voor te zijn met een massive 200 Watts per kanaal bij 8 Ohm en 400 Watt bij 4 Ohm. It delivers 50 watts in pure class A mode while allowing for huge extra power reserves from our latest generation class G topology that is both clever and efficient. Gedurende normale operatie, is er een distortion gemeten in minder dan 1 deel op miljoen, wat betekent dat de P49 zijn massive power kan leveren met totale controle en finesse.

 

Er zijn de laatste jaren veel verbeteringen geweest als het gaat om luidsprekers en bronnen, het moment is daar voor een mooie bijpassende versterker. Deze baanbrekende versterker is een must have voor elke muziek liefhebber die begrijpt dat kracht niks is zonder controle. De P49 is ontwikkeld met systeem opbouwende flexibiliteit in het achterhoofd en kan geconfigureerd as een traditionele stereo versterker, bridged mode of dual mono mode welke u toestaat het ultieme systeem samen te stellen met de C49 met 6 gebrugte P49s tri-amping de luidsprekers.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Gewicht
18.0kg
Afmetingen (b*h*d)
433 x 425 x 171mm
Vermogen bij 4 Ohm
400 Watt
Vermogen bij 8 Ohm
8Ω,20Hz-20kHz, 0.2% THD - 200W
Inputs
RCA-XLR
Signaal-ruis verhouding
110 dB
Totale harmonische vervorming
0,001%
Garantie
5 jaar


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: