Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

KEF LUIDSPREKER BLADE TWO black

€ 10.000,00

Merk: KEF Kleur: zwart

KEF BLADE II High End zuil speaker

Single apparent source

Net zoals het luisteren naar één stem helderder is dan het luisteren naar meerdere stemmen, is geluid afkomstig van één enkele bron veel helderder. Niet alleen de akoestische middens van de HF- en MF-drivers van Blade en Blade Two zijn gelijk. Dit geldt ook voor de vier LF-drivers (225 mm/9-in. voor Blade, of 165 mm/6,5-in. voor Blade Two). Deze zijn symmetrisch en op precies dezelfde afstand van dit middelpunt bevestigd, zodat de akoestische centra van zowel het lage, midden als hoge bereik precies met elkaar samenvallen.Deze single apparant source-samenstelling is wat Blade en Blade Two voor het hele frequentiebereik zo dankbaar coherent maakt. Het gevolg is een precisie die merkbaar hoger is dan mogelijk met welke conventionele luidspreker dan ook.

Wat u hoort, klinkt alsof het live voor u gespeeld wordt.

 

Krachten opheffen

Om de dissipatie van de energie van de enorm potente basdrivers te voorkomen (en dus resonantie te introduceren, helemaal bij hoge volumes), heffen de grote kinetische krachten elkaar op. Hoe? Door de LF-drivers ruggelings en zeer stijf aan elkaar te bevestigen.

Deze zeer effectieve manier van bevestigen zorgt ervoor dat kleuring door de behuizing minimaal is. Het gevolg is het natuurlijke geluid waar Blade en Blade Two om bekend staan

 

Discrete baskamers

De gepaarde basdrivers zijn in discrete kamers bevestigd die inwendig van elkaar gescheiden zijn. Door de frequentie van de inwendige staande golven te verhogen tot ver voorbij het crossoverpunt, wordt dempingsmateriaal (dat normaliter afbreuk doet aan de baskwaliteit) overbodig. Niets is over het hoofd gezien, om een zo helder mogelijk geuid over het hele frequentiebereik mogelijk te maken.

 

Terminals & terminal links

Twee paar van de beste WTB-connectoren van audiofiele kwaliteit maken bi-wiring of bi-amping mogelijk om het terughalen van low level details in muziek te optimaliseren.

 

Lage order crossovers

De eenvoudige lage order crossovers die voor Blade en Blade Two zijn gespecificeerd bestaan uit componenten van de hoogst verkrijgbare kwaliteit. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd middels een rigoreus auditproces, zodat elk deel van het signaalpad is afgestemd op een maximale helderheid.

 

Hard wiring

De gepatenteerde schroefpluggen voldoen aan elk denkbare audiofiele specificatie en maken bovendien de installatie een stuk eenvoudiger. Alle crossovercomponenten zijn individueel handmatig bedraad, in plaats van op een conventionele printplaat bevestigd. Dit is niet alleen millieuvriendelijker, maar komt bovendien de betrouwbaarheid en geluidskwaliteit ten goede door een zo schoon mogelijke signaaloverdracht.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Nominale impedantie
4Ω (min. 3.2Ω)
Type luidspreker
Drieweg basreflex, Single apparent source driverconfiguratie
Gewicht
35.3kg
Gevoeligheid in dB
91dB
Frequentie bereik in Hz
34Hz - 45kHz
Kleur
ZWART
Maat (b*h*d)
1461 x 338 x 475mm
Garantie
5 JAAR
Prijs per stuk
JA
Aanbevolen versterkervermogen
50 - 400W
Aantal Colli
2
Tweeter
Uni-Q 25mm (1in.) Al dome
Midrange
Uni-Q 125mm (5in.) Li-Mg-Al /LCP hybrid cone
Woofer
4 x165 mm (6,5in.) aluminium


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: