Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


Bowers & Wilkins P7 Hoofdtelefoon

€ 0,00

Merk: Bowers & Wilkins

High-End Bluetooth Hoofdtelefoon van Bowers& Wilkins P7 wireless

P7 Wireless


ervaar perfect draadloos geluid Bowers & Wilkins, de Britse audiospecialist die vermaard is voor het creëren van ’s werelds beste luidsprekers, brengt nu een revolutie op het gebied van mobiel hifi - geluid met de P7 Wireless hoofdtelefoon.

 

De draadloze, over- ear P7 zet een nieuwe standaard voor draagbare audiobeleving door professionele geluidskwaliteit te combineren met het gemak van draadloze audio-streaming.

 

De P7 Wireless bouwt voort op het succes van zowel de originele P7 als de prijswinnende P 5 Wireless.

 

Dankzij de akoestische verbeteringen in de originele driver units van de P7, zijn de audioprestaties van de P7 Wireless een ware openbaring: de bas is nog strakker, het stemgeluid nog beter gedefinieerd en er is een geweldig gevoel van ruimte, balans en helderheid over het gehele frequentiebereik.


Opzetten en afspelen

 

Uitmuntende geluidskwaliteit wordt in de P7 gecombineerd met Bluetooth® connectiviteit, voor een ongeëvenaarde audio-ervaring. Binnen enkele seconden is de P7 Wireless gekoppeld aan vrijwel elk apparaat met Bluetooth-verbinding, zoals een smartphone, tablet of computer. Eenmaal gekoppeld, is muziek luisteren zo simpel als aanzetten en op ‘afspelen’ drukken.


Unieke driver-unit

 

Het hart van de P7 Wireless is de unieke driver-unit, met de allergrootste zorg ontwikkeld om elke toon in uw muziek natuurgetrouw weer te geven. Zo kunnen zelfs de meest kritische luisteraars muziek in een tot nu toe ongekende hifi-kwaliteit streamen terwijl ze onderweg zijn. Waar u ook graag naar luistert, met de P7 Wireless


geniet u van de hoogste tot de laagste tonen van uw favoriete muziek, terwijl het ultrazachte memoryfoam van de oorkussens voor de meest comfortabele luisterervaring zorgt.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: