Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

TEAC CR-H101 MINI SET

€ 499,00

Merk: TEAC Kleur: Zwart

Micro set met CD-Radio-Bluetooth-versterker

De compacte mini-micro Teac CR-H101, elegant design, speelt uw audio-CD, FM-radio en bestanden die zijn opgeslagen op uw computer of uw smartphone dankzij de Bluetooth-verbinding aptX.

Ontwerp en vermogen:
Naast het aanbieden van een uitstekende geluidskwaliteit met een klasse D versterker met een vermogen van 2 x 26 Watt, is de set afgewerkt met een hoge kwaliteit design, zijn stevige aluminium behuizing past in elk interieur.

Bluetooth:
Uitgerust met Bluetooth-aptX en AAC, kunt u draadloos uw afspeellijst met muziek van uw smartphone, tablet of een ander compatibel mobiel apparaat afspelen.
De Apt-X codec maakt het mogelijk om muziek te ontvangen van uw smartphone zonder verlies van gegevens tijdens de verzending.


Converter:
De PCM1796 DAC BurrBrown, 24 bit / 192 kHz voor het decoderen van uw muziek opgeslagen op uw computer via USB, maar ook over-monster uw muziek van CD, Tuner en de Bluetooth-ontvanger.

Klok en Timer-functie:
De CR-H101 heeft ook een klokfunctie om de tijd en een timer-functie, waarmee u het schakelprogramma in of uit het apparaat (op de tuner of CD) weer te geven.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Garantie
2 jaar
Kanalen
2
Digitaal in
USB/bluetooth
Digitaal optisch in/uit
1/0
Vermogen 6 Ohm
26 Watt
Gewicht
2,2kg
Netwerk
nee
Afmetingen
18,2 x 9,3 x 22,1 cm


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: