Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

Arcam SOLO MOVIE MINI SET

€ 2.899,00 voor € 1.699,00

Merk: Arcam Kleur: Grijs

Compact High-End HomeCinema systeem

Goed maar niet groot, intelligent maar niet ingewikkeld. Stijlvol maar zonder compromis. Tegenstellingen die zich moeilijk laten verenigen, zeker als het om de weergave van beeld en geluid gaat. Tenzij de ontwerpers zich ten doel stellen al hun kennis en ervaring samen te laten vloeien tot één component. Dit is precies waar Arcam’s nieuwe Solo Movie voor staat. De samensmelting van topklasse muziek- en filmweergave in één strak ontwerp.


Arcam’s Solo Movie is niet nieuw. Omstreeks 2005 introduceerde Arcam haar grensverleggende all-in-one concept voor het eerst. Nu is het tijd voor de opvolger, helemaal toegesneden op de veeleisende gebruiker van vandaag. Kiezen is simpel. Ben je liefhebber van films en concerten in surround geluid en speel je daarbij graag vanaf je eigen BluRay/DVD discs of netwerk? Dan is de Solo Movie jouw perfecte partner.. De Arcam Solo Movie is voorzien van HDMI in- en uitgangen zodat hij moeiteloos kan integreren met je TV en bronnen zoals een Apple TV, Google Chrome, PVR, gameconsole etc.

 

Streamen met de Arcam Solo Movie

 

Naast je fysieke schijfjes streamt de Movie graag vanaf je netwerk. De Solo Movie zowel video als audio. Bedraad of draadloos waarbij de Solo zich laat bedienen met de Arcam Musiclife App. Al je online muziekdiensten zoals Spotify stream je simpel en draadloos via de ingebouwde BlueTooth verbinding. Een FM, DAB/DAB+ tuner en extra analoge en digitale ingangen maken de Solo modellen compleet.

 

Alhoewel volgepakt met de laatste techniek draait het bij Arcam toch vooral om de klank. Daarom bouwt de Solo op een ultra stabiele voeding – de basis voor een puur muzieksignaal – gekoppeld aan Arcam’s eigen Class G versterkertechniek. Deze unieke combinatie maakt korte metten met vervorming en overtollige warmte ontwikkeling door de voeding in twee trappen te splitsen.Tijdens normaal luisterniveau versterkt de Solo het muzieksignaal in haar meest zuivere vorm (Klasse A) vanaf een geoptimaliseerde, extreem ruisarme voedingsspanning terwijl een tweede grotere voeding bijgeschakelt wordt voor de echte power. Een versterker met soort turbo die zijn muziekaliteit ruimschoots heeft bewezen in de FMJ serie en de Solo serie van indrukwekkende kracht en gemak voorziet.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Kanalen
5.1 , 5x75Watt 4 Ohm
HDMI in/uit
4/1
Analoge in/uit
1x analoog via RCA, 1x analoog via 3.5mm jack
Digitaal coax in/uit
1
Digitaal optisch in/uit
1
Garantie
2 jaar
Gewicht
10 kg
Netwerk
UPnP bedraad (RJ45) of via WiFi, BlueTooth draadloos
Vermogen 8 Ohm
5* 60 Watt
draadloos
ja
Decoders
voor Dolby Digital en DTS
Tuner
FM/DAB/DAB+
Afmetingen
420*85*400 mm
Internet radio
ja
USB
1*
YouTube code


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: