Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

Mc Intosh MT-5 platenspeler

€ 9.799,00

Merk: Mc Intosh Kleur: Zwart

High End Platenspeler

MT5 2-Channel Precision draaitafel.


Hoge ouput moving coil, inclusief stofkap

 

Deze precision draaitafel is uitgerust met een high performance draaiplateau, motor aandrijving, precision toonarm en een hoge output moving coil (MC) cartridge, die ook geschikt is voor moving magnet (MM) inputs. Deze draaitafel is in de fabriek afgesteld voor een perfecte geluidsweergave, afstemming van naalddruk, anti-skate, vrij hangende cartridge en armhoogte. Geavanceerde magnetisch geladen kogellagers voor het draaiplateau en een nauwkeurige snaar aangedreven motor, draaien platen met een ongelofelijke stabiliteit en rust. Het garandeert een aangename vinyl luisterervaring. De eigen toonarm en bijpassende moving coil cartridge track zorgt voor een minimale wrijving met de plaat door gebruik te maken van magnetische anti-skate en horizontale arm lagers.


Zo geraffineerd als de platenspeler is, zo eenvoudig maak je de platenspeler gereed om te genieten van uw favoriete vinyl opnames.


Met behoud van de complementaire McIntosh vormgeving, heeft deze draaitafel de perfecte chassis materialen voor een optimale onderdrukking van ruis, resonantie en vervorming. Het enige geluid is direct afkomstig van uw plaat.


Een doorschijnende, nauwsluitende stofkap is opgenomen om de fragiele, losse onderdelen van de draaitafel te beschermen, samen met uw waardevolle platen.

Deze draaitafel kan goed gecombineerd worden met iedere McIntosh stereo voorversterker en is een grote opwaardering voor uw 2 kanaals stereo systeem.

 

Neem contact op met HiFi Overgaauw BV in leiden voor meer informatie.VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

YouTube code


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: