Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


Bluesound PULSE FLEX luidspreker

€ 0,00

Merk: Bluesound

Compacte draadloze speaker

De PULSE FLEX is een baanbrekende tweeweg mono-luidspreker die het beste levert van zowel prestaties als draagbaarheid. Deze ultra-compacte draadloze luidspreker zal de manier waarop je over personal hifi denkt op zijn kop zetten.


Of je er nu een paar in de hoeken van een grote kamer ophangt, er één op een boekenplank verstopt of meeneemt naar je terras, of hem in je tas gooit om mee te nemen naar een picknick, de PULSE FLEX geeft je de echte flexibiliteit die je altijd al in een multi-room streaming systeem wilde hebben. Voor de eerste keer ooit slaagt Bluesound erin het concept `hifi voor thuis` buitenshuis te brengen.

 

Zoals bij alle PULSE all-in-one spelers is de PULSE FLEX ontworpen om - wanneer je ze alle een paartje gebruikt - een groot stereobeeld te leveren dat je idee over de prestaties van draagbare luidsprekers zal veranderen.


Een optionele accu geeft je tot wel 8 uur volledig onafhankelijke high definition draadloze streaming, en alle Bluesound spelers zijn uitgerust met Bluetooth aptX. Nu kun je bijna overal waar je naartoe gaat genieten van echte hifi-weergave.


Wij waren bij de presentatie van de nieuwe lijn:


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: