Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


Bluesound PULSE MINI luidspreker

€ 0,00

Merk: Bluesound

Compacte draadloze speaker

De PULSE MINI levert echte Hifi-kwaliteit in alle hoeken en gaten van je huis. Door gebruik te maken van dezelfde technologie・ als in het vlaggenschip PULSE hebben we het formaat kunnen verkleinen zonder de prestaties te verminderen.


 


Zet een PULSE MINI op elke boekenplank, op elk dressoir en op elk nachtkastje en hoor het verschil dat 2.1 geluid met twee versterkers van 50 Watt in elke kamer kan maken. Plaats er een in elke kamer en verander je huis in een geluidsstudio die verbonden is met alle muziek die ooit is opgenomen.


 


En innovatieve dubbel akoestische kamer en de special DSP-equaliser voegen het geluid uit aparte kanalen voor links en rechts samen in een poort aan de achterzijde, waardoor een laagweergave en een helderheid ontstaan die je gehoord moet hebben om ze te geloven.


 


Zoals bij alle PULSE all-in-one spelers is de PULSE MINI ontworpen om - wanneer je ze als een paartje gebruikt - een groot stereobeeld te leveren dat je idee over de prestaties van draagbare luidsprekers zal veranderen.


 


Wij waren bij de presentatie van de nieuwe lijn:


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: