Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

B&W AM1 all weather speaker

€ 279,00

Merk: Bowers & Wilkins Kleur: Wit

Veelzijdige Weerbestendige Luidspreker

De Bowers & Wilkins AM-1 Architectural Monitor zorgt voor loepzuivere geluidskwaliteit op plekken die voor conventionele luidsprekers niet geschikt zijn. Hij is ervoor ontworpen om zo goed te klinken dat je er stil van wordt: binnen of buiten, het hele jaar door, in alle omstandigheden.


De zeer duurzame, weerbestendige AM-1 is ontworpen voor toepassingen buitenshuis. Hij is perfect voor op het terras, in de tuin of aan het zwembad, maar door zijn robuuste ontwerp en slanke looks is hij ook een prima keuze voor in een openbare ruimte als een bar of restaurant. Hij is ook veelzijdig: met zijn gemakkelijk te installeren beugel kan hij zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Met zijn grill van roestvast aluminium en zijn superstijve behuizing is de AM-1 een van de meest duurzame luidspreker ooit. Binnen of buiten, thuis of in een restaurant, deze luidspreker presteert altijd prachtig.


 


De AM-1 heeft zware testen ondergaan voor weerbestendigheid, waaronder blootstelling aan UV-licht om langdurig gebruik buiten na te bootsen, en testen binnen een ruimte met een versnelde strooizoutcyclus om te zien of hij tegen de elementen bestand is.


Bij gebruik buiten of in openbare ruimtes worden de luidsprekers meestal boven de luisteraar gemonteerd. Daarom heeft B&W met de AM-1 het traditionele luidsprekerontwerp op zijn kop gezet. De tweeter zit onder de andere drivers, waardoor de optimale luisteras (d.w.z. het punt waar de drivers exact in fase werken) van de AM-1 zo'n 10 graden lager wordt gericht. Perfectionisme om u overal van kristalhelder geluid te laten genieten.


Daarnaast hebben ze een ingenieuze oplossing gevonden om lage tonen krachtig te kunnen weergeven met een dichte, weerbestendige luidspreker. De ABR aan de achterkant zorgt voor een opmerkelijk goede basrespons voor dit type luidspreker.


 


De beugel van de AM-1 is gemakkelijk te installeren doordat het systeem met één plug te monteren is. Hij steekt vrijwel niet uit, maar maakt het toch mogelijk de luidsprekers 220 graden te draaien om ze in een optimale hoek te plaatsen.


Demonstratieklaar: maak uw luisterafspraak voor dit artikel


VOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Garantie
5 jaar
Prijs per stuk
Ja


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: