Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel

REGA ELEMENT ELYS 2

€ 199,00

Merk: REGA Kleur: rood

REGA ELEMENT

Elk van onze moving magnet cartridges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd volgens de hoogste standaard door onze hoog opgeleide technici . Het ontwerp en de assemblage procedure zijn gericht op een eenvoudig doel , het extraheren van zoveel muziek van uw vinyl.


 


Ieder maakt gebruik van een paar parallelle opgerolde spoelen, die vervolgens zorgvuldig worden geassembleerd. Elk element wordt vervolgens 2 dagen lang getest en gecontroleerd om te zorgen dat aan alle parameters voor elk model voldaan wordt voordat deze verpakt wordt.


 


De multi- award winnende , Rega moving magnet assortiment biedt ongeëvenaarde helderheid , boeiend stereobeeld en een natuurlijke dynamische prestaties.


 


De Elys 2 maakt gebruik van een eliptische naald. De Canti lever is op 3 punten gefixeerd. De spoelen zijn nauwkeurig gewikkeld.


De naalddruk is 1,75 gram ongeveer.


 


Investeren in een beter element komt uw geluidskwaliteit echt ten goede. Het element bevat de diverse onderdelen die nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd. Hier heeft Rega gedurende 40 jaar ruime ervaring inVOEG TOE AAN WINKELWAGEN
 
TOEVOEGEN AAN WENSLIJST
 
STEL UW VRAAG
 

Productspecificaties:

Diamant
eliptisch
Voltage
6.7-7.1 mV
Frequentiebereik (-3dB)
20-20.000 Hz


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: