Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel
KEF SPEAKERS

Wij zijn assortimentsdealer van Kef. Als u keuze zoekt in Kef speakers en ze onderling ook wilt vergelijken, dan zijn wij uw winkel

KEF is sinds 1961 een Engels luidsprekermerk, met de kracht dat zij  als een van de weinige merken  alles in eigen beheer bouwen, Een echte manifactuur waarvan  er nog maar 5 ter wereld van zijn. Alle speakers in het topsegment worden inog handmatig in Engeland gebouwd,. waaronder The KEF Reference, The KEF Blade en the KEF Muon.  Alle andere lijnen worden gebouwd in de eigen fabriek in China. 

 Het unieke aan KEF is het gebruik van de UNI-Q. UniQ houdt in dat de tweeter exact in het hart is geplaatst van de middentoner. Het voordeel voor de luisteraar is dat er minder componenten nodig zijn voor een nog natuurlijker geluidsbeeld. Deze Uni-Q wordt in alle speakers van KEF toegepast. Van inbouw tot aan het topsegment, alles wordt handmatig en met de nieuwste inzichten gebouwd.

 KEF IS EEN MERK MET DE MEESTE PATENTEN WERELDWIJD, HIERDOOR DRAGEN ZE HUN EIGEN SLOGAN EER NA: "INNOVATORS IN SOUND"

Wij voeren van KEF de verschillende lijnen;  

de E-serie, dit zijn de welbekende KEF eitjes.  uitermate geschikt voor surround en in kleinere ruimtes. Het geluid van KEF en het design maakt dit een praktisch en toepasbare luidspreker.

Q-serie, de R-serie, The Reference serie,en de Blades staan speelklaar. De KEF Muon kennen wij vanuit de speciale luistersessies op de Breestraat in Leiden. Ook hebben wij de wireless speaker LS 50 van KEF demonstratieklaar staan. Toch een nieuw fenomeen in Hifi land. Uiteraard kunt u deze vergelijken met de bedrade LS50 bij Hifi Overgaauw 

Uiteraard hebben wij ook het jubileummodel de LS50 staan in diverse kleuren. Hiermee heeft KEF een statement gemaakt in de markt, door een monitor luidspreker als volwaardige luidspreker in de markt te zetten. In een bijzonder stylish jasje, dat maakt hem zeker bijzonder. Binnenkort komt deze ook als actieve draadloze monitor speaker! 

Door de hele winkel staan de opstellingen klaar op vele topmerken audio. Het geluid is zeer Engels en warm te noemen. De speakers zelf zijn zeer verschillend qua design, want Kef bouwt in verschillende stijlen.

 Het Overgaauw Team


KEF Blade
€ 14.000,00 Wit

 

Bekijk het product    

KEF Ci 50R
€ 60,00 Chroom

 

Bekijk het product    

KEF Ci 50R
€ 60,00 Messing

 

Bekijk het product    

KEF Ci 50R
€ 60,00 Wit

 

Bekijk het product    

KEF Ci 50R
€ 60,00 Geborste..

 

Bekijk het product    

KEF GRAVITY ONE draadloze ..
€ 379,00 Titaan

 

Bekijk het product    

KEF LS 50 luidspreker
€ 599,00 rood

 

Bekijk het product    

KEF LS 50 wireless draadlo..
€ 2.299,00 Titaan

 

Bekijk het product    

KEF LS 50 wireless draadlo..
€ 2.299,00 Wit

 

Bekijk het product    

KEF LS 50 wireless draadlo..
€ 2.299,00 Zwart

 

Bekijk het product    

KEF LS50
€ 599,00 Zwart

 

Bekijk het product    

KEF LUIDSPREKER BLADE black
€ 14.000,00 zwart

 

Bekijk het product    

 

Algemene KEF speakers en HEGEL Audio show met Johan Coorg (UK) 24 + 25 november 2017

Johan Coorg komt in november als internationale spreker naar de Breestraat in Leiden om de "ins and outs" van KEF luidsprekers met u door te nemen, waarbij we op het mooie audio merk HEGEL gaan draaien. Dit gaan we doen in onze High End luisterruimte, die normaal op afspraak open gaat (doorgang via de winkel). Johan is gek op KEF maar ook op Leiden. Het wordt vast weer een fijne demonstratie.

Overgaauw heeft als Full Range dealer natuurlijk het hele pakket KEF staan, dus ook voor specifieke vragen kunt u van deze demo's gebruik maken om te luisteren en daarna dieper op de stof in te gaan (in de muziek); de winkel is geopend en overal vindt u opstellingen van KEF en Hegel, dus als u ook Kef en/of Hegel fan bent of graag wilt horen wat het in petto heeft, bent u op deze dagen op de juiste plek.

Onder evenementen vindt u hierover meer. 

Bekijk ons assortiment van KEF


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: