Klantenservice: 071-5126862
Verkoop@overgaauw.com

    Wenslijst

overgaauw winkel


Denon

Waarom Denon?

Een klein stukje geschiedenis: Het topmerk Denon is al sinds 1910 de producent van top audio. De officiele naam in 1910 was Nippon 'DENki ONkyo Kabushikigaisha. Pas in 1939 is er voor gekozen om de verkorte naam Denon te gebruiken. Sinds de jaren 70 voert Hifi Overgaauw Leiden dit merk en nog steeds staat het volledige Denon pakket bij ons in Leiden. Het huidige pakket van Denon bestaat uit Stereo en Surround electronica alsmede een uitgebreid assortiment van hoofdtelefoons en streaming oplossingen. Van de uiterst succesvolle A/V receiver lijn tot aan hun nieuwste succes, het streaming multiroom systeem HEOS. Het succes van Denon zit voornamelijk in de continuïteit van de kwaliteit en innovatie van hun producten. 

 “Het is nog steeds een van de meest innovatieve merken in de audio/hifi branche, denk aan Heos

Heos by Denon :Het is Denon gelukt om vanaf 1910 succesvol te zijn en de markt volledig te volgen. Bijzonder knap en innovatief vinden wij als Hifi Overgaauw. Daarom is Heos uiteraard in ons pakket opgenomen. Heos is wat ons betreft een prima streaming en multiroom product. Meer hierover op de Heos pagina.

Wij voeren Heos naast streaming oplossingen van Bluesound en Sonos. Natuurlijk demonstratieklaar voor diegene die zelf overtuigd wil worden. 

Het Overgaauw Team


Denon PMA 1600 NE VERSTERKER
€ 1.599,00 Zwart

 

Bekijk het product    

Denon PMA 2500 VERSTERKER
€ 2.499,00 Zilver

 

Bekijk het product    

Denon PMA 30 VERSTERKER
€ 399,00 zwart

 

Bekijk het product    

Denon PMA 50 VERSTERKER
€599,00 voor € 460,00 zwart

 

Bekijk deze actie    

Denon PMA 60 VERSTERKER
€ 599,00 zwart

 

Bekijk het product    

Denon PMA-1600 NE VERSTERKER
€ 1.599,00 Zilver

 

Bekijk het product    

Denon PMA-520
€ 279,00 Zilver

 

Bekijk het product    

Denon PMA-520
€ 279,00 Zwart

 

Bekijk het product    

DENON-VERSTERKER PMA800
€ 499,00 Zilver

 

Bekijk het product    

DENON-VERSTERKER PMA800 BL..
€ 499,00 Zwart

 

Bekijk het product    

 

Geïntegreerd

Geïntegreerde Versterker
Eigenlijk voor de meeste mensen gewoon de versterker. De versterker bestaat eigenlijk uit een voor en eindversterker in 1 behuizing. Ook deze versterkers kunnen tegenwoordig een DAC bevatten. Een goede versterker geeft het geluid zo neutraal mogelijk door. Dit is een mooi ideaal, maar in praktijk heeft iedere versterker toch andere eigenschappen. De karakteristiek van een versterker kan de eigenschappen van de erop aangesloten luidsprekers in positieve of negatieve manier beïnvloeden. Wij helpen U graag om de juiste combinatie versterker en luidsprekers te vinden. Waarom het loont werk te maken van de versterker gaan we wat verder de techniek in. 

Welke types versterkers zijn er?

*Een klasse A versterker biedt een zeer zuiver geluid, maar door de warmtewerking verlies je veel stroom. Het rendement is laag, maar je hebt geen Cross Over vervorming. Een rendement van 20 a 25 procent is gemiddeld, de rest vertaalt zich in warmte. Het geluid is het vaak waard. De versterker moet wel zijn warmte kwijt, dus een vrijstaande opstelling is aanbevolen. 

*Een klasse A/B versterker heeft een hoger rendement en is het meest verkochte type versterker. Een rendement van ongeveer 40 procent is haalbaar. 

*Een klasse D versterker gaat niet over Digitaal wat veel mensen denken. Klasse D is puls gerelateerd, toch niet digitaal. Een hoog rendement haalt ie zeker. Tussen de 85 en 95 procent is goed haalbaar.  

Omdat de klank aangenaam moet klinken, maakt iedere versterkerbouwer hier keuzes in.  

Welke rol speelt vermogen?

Versterkers hebben een aangegeven vermogen. Met een 50 Watt versterker kan je ongelovelijk veel luisterplezier halen. Het is zeker niet zo dat als u meer vermogen heeft, dat u dan luider gaat. Het rendement van de speaker is hieraan gekoppeld. De voeding is hierin zeer bepalend of de versterker continuiteit kan leveren, zonder leeggetrokken te worden. Als u bedenkt dat 5 Watt reeds luid genoeg voor een kamer is kunt u zich voorstellen dat een versterker om het prettig te laten klinken, meer nastreeft dan enkel muziek produceren. Muziek is geen constante toon; een triangel....kort maar krachtig en een zware bas kan aardig wat vragen. Hierin speelt de voeding een grote rol en ook de dempingsfactor in combinatie met uw luidsprekers.

Iedere versterker is met een bepaald geluidsbeeld bedacht. Het is een aaneenschakeling van componenten. Hifi is dan ook niet aan elke versterker te koppelen. De techniek is mooi, maar het gaat er echt om hoe u geluid beleeft. Dit klinkt moeilijker dan dat het is. Geluid is immers emotie bepalend. Daarom loont het om rustig onze Hifi merken te vergelijken.  

Wij bieden een enorme diversiteit aan merken.

Nad, Rotel, Marantz, Denon, Rega, Cambridge, Esoteric, Arcam, Hegel, Teac en meer  

Het Overgaauw Team

Bekijk alle Geintegreerd


Demonstratieklaar in onze demo-ruimtes: